Yayla Agro, sofralara lezzet katan ürünlerini sergileyecek

Sağlıklı nesiller inşa etme misyonuyla faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Yayla Agro, Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu (TUSAF) ve Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) iş birliği ile 11-14 Kasım 2021 tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek olan 1. Türkiye Hububat Kongresi’nde (TUSAF 16. Uluslararası Kongre ve Sergisi) yerini alıyor. Yayla, bu önemli organizasyondaki standında klasik bakliyat ürünlerinden Yemek Hazır serisine kadar geniş bir yelpazedeki ürünlerini sergileyecek.

Koronavirüs pandemisi, tüm dünyaya tarım ve gıdanın önemini bir kez daha hatırlattı. Gıda zincirinin halkaları, pandeminin zor koşullarında fedakarca çalışarak sofralarımızı boş bırakmadı.  Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu (TUSAF) tarafından 11-14 Kasım 2021 tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek olan 1. Türkiye Hububat Kongresi, (16. Uluslararası Kongre ve Sergisi) bu yıl “İklim Değişikliği ve Küresel Salgın” ana temasıyla önemli isimleri buluşturacak. TUSAF’ın 16 yıldır hayata geçirdiği kongre, dünyada un sektörüyle ilgili düzenlenen ilk 10 kongrenin içerisinde yer alıyor.

Yayla Agro, yerli ve yabancı 1000 delegenin 11-14 Kasım tarihlerinde Antalya Titanic Mardan Palace ve Trendy Lara Otel’de buluşacağı 1. Türkiye Hububat Kongresi (TUSAF 16. Uluslararası Kongre ve Sergisi) katılımcıları arasında yer alarak, kongre alanındaki standında ürünlerini sergileyecek. Gıda ve bakliyat sektöründe yenilikçi ürünleri ile farklılaşan şirket, “Geleceğin Geleneksel Lezzetlerini” Türkiye’nin yanı sıra dünyanın pek çok ülkesindeki tüketicilerle buluşturuyor. Yayla Agro, bu önemli kongrede; bulgurdan pirince, kuru fasulyeden nohuda sofralarımızın baş tacı olan sağlıklı ve besleyici klasik bakliyat ürünlerinin yanı sıra katkısız, koruyucusuz, ev yapımı tadındaki Yemek Hazır serisi ürünlerini yerli ve yabancı ziyaretçilerin beğenisine sunacak.