Lezzet ustası Yayla Agro, 6. Private Label Zirvesi’nin ikram sponsoru oldu

Gıda ve bakliyat sektörünün öncü firması Yayla Agro, PLAT Özel Markalı Ürünler Sanayicileri ve Tedarikçileri Derneği'nin düzenlediği 6. Private Label Zirvesi’nin ikram sponsoru oldu. Perakende sektörünün nabzını tutan organizasyonda Yayla “Yemek Hazır” ürünleriyle Zirve’ye lezzet katacak.

PLAT Özel Markalı Ürünler Sanayicileri ve Tedarikçileri Derneği'nin bu yıl altıncısını düzenlediği Private Label Zirvesi, perakende sektörünün en saygın organizasyonlarından biri olarak yoğun ilgi görüyor. Son olarak 2019 yılında yapılan Private Label Zirvesi’nin 6.’sı, 24 Kasım 2021 tarihinde Kurtköy Crowne Plaza Otel’de düzenlenecek. Üretici ve tedarikçi firmalardan ulusal ve yerel perakende zincirlerinin temsilcilerine kadar sektörün kilit isimlerini bir araya getirecek Zirve’de PLAT Derneği üyesi de olan Yayla Agro, ikram sponsoru olarak yer alacak.

Bu yıl, “Fark Var” temasıyla hayata geçirilecek 6. Private Label Zirvesi’nde “Yemek Hazır” serisinden lezzetleri tatma şansı yakalayacak Zirve katılımcıları, Yayla Agro’nun hazır yemek anlayışına getirdiği farkı görme fırsatı da yakalayacak. Yayla Agro, sağlıklı, lezzetli, katkısız, koruyucusuz Yemek Hazır ürünleriyle sadece 2 dakikada hazır hale gelen anne yemeği tadında lezzetler vadediyor.

Çorbadan barbunya pilakiye, nohutlu ve yeşil mercimekli bulgur pilavından makarnaya, etli kuru fasulyeden şehriyeli pirinç pilavı ve hoşafa kadar onlarca lezzetten oluşan Yayla Yemek Hazır serisi; bitkisel protein ve lif açısından zengin, besleyici, kilo kontrolüne destek veren ve bağışıklık sistemini güçlendiren sağlıklı alternatiflere sahip…Üstelik BPA’sız yeni nesil ambalajı sayesinde ürünlerin tazeliğini ve lezzetini soğuk zincire ihtiyaç duymadan 36 aya kadar koruyor.