Yayla Yemek Hazır Lezzetleri Savunma Sanayi Sektörünün Anne Yemeği Özlemini Gideriyor

Pirinç, bakliyat ve işlenmiş gıda sektöründe yenilikçi ürünleri ile tam 26 yıldır öncü bir rol üstlenen Yayla Agro Gıda, MÜSİAD Savunma Sanayi Sektör Kurulu ve Ankara Askeri Ataşeler Birliği (AMAC) iş birliğiyle 23 Mart 2022 tarihinde Ankara’da düzenlenecek MÜSİAD&AMAC Sektörel İş Birliği Buluşması’nın Gümüş Sponsoru oldu. Katkısız, koruyucusuz, soğuk zincire ihtiyaç duymadan 36 aya kadar tazeliğini ve lezzetini koruyan ev yapımı tadındaki ürünleri ile etkinlikte yer alacak olan Yayla Agro Gıda, güvenlik güçlerinin anne yemeği özlemini en leziz tariflerle giderecek.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Savunma Sanayi Sektör Kurulu ve Ankara Askeri Ataşeler Birliği (AMAC) 23 Mart 2022 tarihinde MÜSİAD&AMAC Sektörel İş Birliği Buluşması’nı Ankara’da düzenleyecek. Savunma Sanayinin bu önemli buluşmasına pirinç, bakliyat ve işlenmiş gıda sektörünün yenilikçi firmalarından Yayla Agro Gıda, Gümüş Sponsor olarak katılacak. Farklı ülkelerden birçok askeri ataşenin katılacağı etkinlikte, sağlıklı ve pratik olduğu kadar anne eli değmiş gibi lezzetli, ev yapımı tadında Yemek Hazır ürün ailesini de sunacak. Şirket, Yayla markası ile Türkiye’de askerimizin çantasına ürünlerini koymayı, globalde de Legurme markası ile güvenlik güçlerinin çantasında yer almayı istiyor.

Kuru fasulyeden pilava, makarnadan hoşafa, çeşit çeşit çorbaya kadar birçok seçenek sunan Yayla Yemek Hazır, sağlıklı ve doyurucu öğünler vadediyor. Geleneksel Türk sofrasının vazgeçilmezlerinden etli nohut yemeği, bulgur pilavı, Anadolu topraklarının binlerce yıllık siyez bulguru ile harmanlanan ezogelin çorbası, Meksika usulü pilakisi ve kayısı hoşafı gibi onlarca çeşidi ile her damağa uygun lezzetler sunan Yayla Yemek Hazır ile sadece karınlar değil ruhlar da doyuyor.

Güvenlik güçleri, BPA’sız yeni nesil özel ambalajı sayesinde soğuk zincire ihtiyaç duymadan 36 aya kadar tazeliğini ve lezzetini koruyan Yayla Yemek Hazır ile ev yemeğini çantasında taşıyabiliyor. Yemek Hazır ürünleri, sadece iki dakikada mikrodalgada ya da ambalajı ile birlikte sıcak suyun içinde 5 dakikada ısıtarak istenilen her yerde tüketebiliyor. Yemek Hazır ürünleri alevsiz ısıtma kiti sayesinde zor arazi şartlarında ateş yakmadan 10 dakika içinde sıcak yemek imkânı sunması ile de güvenli bir seçenek oluşturuyor.

Şu an askeri kışlalar içinde yer alan kantinlerde beğeniyle tüketilen Yayla Yemek Hazır, kaliteli, inovatif, sağlıklı ve ulaşılabilir geniş ürün yelpazesiyle Savunma Sanayine sağlık ve lezzet sunuyor.